Forêt verte vue de haut

De renbaan van Boitsfort, ingehuldigd op het einde van de 19de eeuw, was lange tijd een onmisbare plaats voor heel Brussel, die zich rond de piste, in de gokhal of in de paddock verzamelde. Vandaag heeft DROHME, na ingrijpende verbouwingen, de renbaan vervangen… maar zijn roeping is gebleven. Al is het niet meer om te wedden op de galop van een volbloed, mensen komen nog steeds naar DROHME om elkaar te ontmoeten, te leren, te bewegen, een frisse neus te halen en stoom af te blazen.

Strategisch gelegen, aan de rand van het bos en in het hart van Brussel, biedt DROHME u de mogelijkheid om uw ware natuur te ontdekken… in alle betekenissen van het woord. Allereerst door de majestueuze kathedraal van beukenbomen te (her)ontdekken die het Zoniënwoud vertegenwoordigt. De aanwezigheid ervan is zo vanzelfsprekend geworden dat men het beheer van de omgeving vergeet om deze biodiversiteit in het hart van de stad te behouden. DROHME wil deze projecten ondersteunen door activiteiten aan te bieden die deze unieke natuur zoveel mogelijk respecteren.

 

“Je ware aard ontdekken” betekent ook jezelf ontdekken, door een talent, een passie of een gevoeligheid waarvan je niet wist dat je ze had, door gebruik te maken van het huidige DROHME Village & Golf programma.

 

 

Op het gebied van eten is DROHME ook een plek om te pauzeren tijdens de lunch/brunch, aan het einde van een wandeling of ’s avonds, met uitzicht op het uitzonderlijke landschap van het bos. Twee speciale ruimtes die voor iedereen toegankelijk zijn, elke dag, van het ontbijt tot na het werk: Het Clubhuis en Woodpecker DROHME (in het weeggebouw), een adres dat goed bekend staat bij de Brusselaars op het groen.

 

 

DROHME is een mix tussen stedelijk leven en outdoor escapades, een kruispunt tussen kunstenaars, sporters, contemplatieve of hyperactieve mensen, een toegangspoort om zijn ware natuur te ontdekken, alleen of in groep, dagelijks of ter gelegenheid van een teambuilding, een seminarie of een evenement.