Forêt verte vue de haut

Gelegen in het hart van een zeldzame natuurlijke omgeving die het wil behouden, doet DROHME zijn oorsprong herleven, toen de renbaan een essentieel onderdeel was van het Brusselse leven. Sinds kort biedt de site een tijdelijk bezettingsprogramma aan, in afwachting van een definitieve toewijzing van het terrein: wandelingen of fietstochten, brunches, sportieve of creatieve workshops, yoga, golf… Alle smaken zitten in de natuur!

5 manieren om ervan te genieten

#1 Drohme helemaal voor jezelf

DROHME Village heeft onlangs zijn deuren geopend voor een vijftiental creatieve, artistieke en sportieve workshops. Het doel: vernieuwende en inspirerende ervaringen aanbieden in een omgeving vol geschiedenis, midden in de natuur. Hier kun je boetseren, kleien, wassen, rotsen ontdekken… en vooral jezelf ontdekken!

Meer over onze activiteiten

#2 Drohme als team

DROHME biedt exclusieve teambuildingprogramma’s, die creativiteit en natuur combineren met alle voordelen van stedelijke mobiliteit. Alle activiteiten van het Dorp staan tot uw beschikking, evenals onze originele ontmoetingsruimtes, binnen en buiten.

Meer informatie over onze Teambuildings

#3 Drohme in gastro modus

Een gastronomische pauze na een wandeling, een zonnige lunch of een tafel met vrienden na een partijtje golf? Kom naar de Woodpecker Drohme of het Clubhuis om te genieten van een uitzonderlijk kader, in het hart van de stad.

Meer info

#4 Drohme op uw voorwaarden

Binnen of buiten, de verschillende ruimtes van Drohme zijn geschikt voor groepen van elke omvang en worden alleen beperkt door uw verbeelding om uw eigen evenement te creëren.

Meer informatie over onze huurruimtes

#5 Drohme op de green

De Brusselse Drohme Golf Club is de meest Brusselse golfbaan: het is de enige golfbaan met 9 holes, een driving range en een golfacademie in het hart van de hoofdstad van Europa en haar grootste stadsbos. Kom spelen, neem les of geniet van het zonnige terras.

Meer info