Op  27 oktober 2017 is aan DROH!ME een milieuvergunning toegekend voor de uitwerking van het renovatieproject van de vroegere Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde en het inspirerende Melting Park. De stemmen van de gemeenten, buurtbewoners en tegenstanders zijn gehoord, de activiteiten van het project zijn tot het strikte minimum herleid.


In afwachting van de stedenbouwkundige vergunning buigt DROH!ME zich over de voorwaarden van deze milieuvergunning en past het zijn project aan.

>> Meer info

10
Jun2018

Kennismakingsles golf : 2 keer per maand

https://www.bdgc.be/fr/accueil/initiation-decouverte-mensuelle/

Grote lente schoonmaak!

20 apr 2018

Van 16 tot 20 april 2018 Evacuatie van groenafval …. een grote slag voor natuurzuiverheid!              

Parking gesloten van 17 tot en met 22 april 2018: onderhoudswerkzaamheden

19 apr 2018

Beste bezoekers, De parking zal uitzonderlijk van 17 tot en met 22 april 2018 gesloten zijn omdat er reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan de gang zijn.

>

WORD FRIENDS@DROH!ME

Het DROH!ME project spreekt je aan? Neem er dan actief aan deel door lid te worden van de groep “vrienden” die het project steunen.
Je krijgt massa’s ideeën, inspiratie en exclusieve voordelen…

DROH!ME POP-UP VILLAGE
Place to be te huur

Welkom in DROH!ME voor al je indoor of outdoor evenementen!
Afspraak in de POP-UP VILLAGE met zijn 3 buitengewone ruimtes en activiteiten op maat die voor al je teambuildings en incentives kunnen worden gehuurd. Je vindt er een totale speelruimte van 32 hectare en ongeveer 1.500 m² huurzalen.

DE “SILHOUETTE” TENT

Grootte van 500 m²

ACTIVITIES@DROH!ME

Team-building en Incentives

Bereikbaarheid

Te voet, met de wagen, met de fiets of met het openbaar vervoer: welkom in het DROH!ME Melting Park, aan de rand van het Zoniënwoud en vlakbij Brussel centrum!

  • bike
  • bike
  • bike
  • bike