Forêt verte vue de haut

Brussels DROHME Golf Club

In het hart van DROHME en aan de rand van het Zoniënwoud ligt de meest Brusselse golfclub.  Met 30 jaar ervaring biedt de Brussels DROHME Golf Club haar leden en bezoekers een unieke en gezellige ervaring: een 9-holes baan die volledig opnieuw werd ontworpen door Diamond Golf Architects, in het hart van de hoofdstad van Europa, evenals een academie, een driving range uitgerust met het TRACKMAN systeem en de warmte van haar clubhuis, dit alles in een uitzonderlijk kader, het Zoniënwoud.

#Ontdek

De Brussels DROHME Golf Club is de ideale plek om golf te ontdekken en te leren. De grootste en meest toegankelijke academie van België biedt een formule “Go to 36” waarmee u in 3 fasen gemakkelijk toegang krijgt tot de baan, evenals “I LOVE GOLF CLUB” met meer dan 20 uur les per week.  Dankzij de driving range met 60 plaatsen kunt u zeer snel vooruitgang boeken.

Voor meer informatie #Ontdek

#Om te verbeteren

Brussels DROHME Golf Club is ideaal voor jongeren om golf te leren. Wij bieden een aangepast en toegankelijk programma, erkend door de Franstalige en Nederlandstalige federaties van België en begeleid door een team van professionals. Voor de jongsten biedt de academie het hele jaar door groepslessen aan en organiseert ook cursussen tijdens de schoolvakanties.

Voor meer informatie

Speel

Een 9-holes baan gecertificeerd eco-verantwoordelijk
De baan met 9 holes, gelegen in het hart van een Natura 2000-zone, wordt omzoomd door eeuwenoude beukenbomen en uitzonderlijke historische gebouwen en is simpelweg uniek in de wereld. Het is ontworpen voor zowel beginners als ervaren spelers om hun talenten te tonen.

Een driving range uitgerust met een Trackman systeem
Om uw spel te perfectioneren is onze driving range uitgerust met het krachtige Trackman-systeem, de meest gebruikte spelsimulator ter wereld door tourprofessionals. Hiermee kunt u met precisie het landingspunt van een drive bepalen, de rol van een putt… Het brengt ook het 3D-traject van het schot in real time in kaart, evenals alle gegevens over impact en baan.

Ontdek de details van het parcours

#Kennismaken

Het clubhuis
Na een ronde, een les of gewoon voor een lunch (elke dag) of diner (woensdag tot zaterdag) verwelkomt het Club House u in een uitzonderlijk kader, uniek in Brussel.

Ontdek het menu

 

Golf teambuildings & evenementen
Voor golf teambuildings of “green” vergaderingen, kan het BDGC u helpen bij de organisatie van uw evenement.

Meer informatie

 

DROHME Golf Business Club
Met de BDGC business club kunt u interessante partners ontmoeten, uw horizon verbreden tijdens specifieke Business to Business evenementen of nieuwe perspectieven openen tijdens conferenties.

Meer informatie