Forêt verte vue de haut

#Ontdek je ware natuur

Als toegangspoort tot het bos nodigt DROHME je uit om de natuur te ontmoeten, maar ook jouw natuur. Gelegen in het hart van de oude renbaan, tussen de gokhal en de tribunes, brengt DROHME Village workshops en ambachtslieden samen.

Op het programma: innerlijke avonturen die kunnen worden beleefd in ateliers of direct in het hart van het bos, alleen of in groepen. Eén doel: zich uitdrukken, zichzelf ontdekken, een nieuw universum verkennen door te bewegen, te creëren en vooral te ademen!

Een idee van wat je daar kunt doen?

#EEN ROCKBAND BEGINNEN# BRUNCHEN# APERITIEVEN OF DINEREN OP HET GROEN# EEN ELEKTRISCHE FIETS HUREN# EEN KAARS MAKEN# JE EIGEN MOK ONTWERPEN# EEN BOEKET BLOEMEN SAMENSTELLEN# JE HOND UITLATEN MET EEN HONDENTRAINER# AAN YOGA DOEN# IN HET BOS GAAN WANDELEN

#ontdek je talenten

De activiteiten van Drohme Village worden begeleid door professionals/kunstenaars om de groepsgeest te versterken en tegelijkertijd ieders talenten te vergroten naargelang hun affiniteiten. Waarom geen gebruik maken van deze gelegenheid om uw teambuilding te organiseren, uw teams te versterken en uw talenten te ontdekken… van uw talenten? Onze teams informeren u graag over de mogelijke formules en ontmoetingsruimtes.

Contacteer ons voor meer informatie!

Contacteer ons voor meer informatie!

Voor professionele, familie- of verenigingsevenementen biedt DROHME een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenlocaties. Aan u om uw eigen evenement uit te vinden, volgens uw wensen! Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!