DROHME

Een uniek en baanbrekend recreatiepark in Brussel en Europa, toegankelijk voor iedereen!

DROHME? Zoals dream of droom! Maar ook zoals het achtervoegsel droom, van het oud-Griekse dromos, dat duidt op beweging en een evocatie is van de vroegere toewijzing van de plek.

Park? Een prachtige natuuroase wordt omgebouwd tot een park waar activiteit en ontspanning toegankelijk is voor iedereen.

Onze hoofdstad ontbrak een ruimte voor ontspanning en activiteit in het hart van de natuur waar generaties samenkomen. DROHME vult deze kloof en creëert, als toegangspoort tot het bos van het Zoniënwoud, een volledig nieuw model voor recreatieparken. Het concept is innoverend en brengt generaties en families samen te midden de natuur.

DROHME Park is een originele mix van sport, cultuur, educatie, ontspanning en maakt natuur beschikbaar voor iedereen.

Een nieuw leven voor de hippodroom van Ukkel-bosvoorde

DROHME brengt deze prachtige en unieke plek in het hart van de hoofdstad opnieuw tot leven!

  • Uiterst toegankelijk: met de fiets, te voet, het openbaar vervoer of met de wagen.
  • Een rijk activiteitenaanbod: een grensverleggende circusvoorstelling zien, eekhoorns spotten, ontspannende activiteiten met vrienden of collega’s beleven, je verjaardag vieren te midden de natuur, met het ganse gezin genieten van een heerlijke maaltijd in Brasserie du Pesage, je fiets personaliseren, mediteren onder een boom terwijl de kinderen zich uitleven op het speelplein of de boomtoppen verkennen via een uitgestippeld parcours. DROH!ME wordt een verademing en een onmisbare plek voor Brussel en voor iedereen.

Voor jong en oud, zowel families, ondernemingen, scholen als verenigen… voor ieder wat wils.


Top

Blijf op de hoogte over DROHME