Restaurants

Neem een gastronomische break bij DROHME!

Lekker tafelen en wandelen in de frisse buitenlucht: een perfect huwelijk! DROHME verdubbelt bovendien je plezier met niet een, maar twee restaurants in een betoverende omgeving.

LE Jardin du PESAGE

Vroeger was het Weeglokaal de plaats waar de jockeys gewogen en eventueel ballast meekregen. Sinds september 2018 beleeft Le Jardin du Pesage zijn tweede jeugd en is het een uniek, ludiek en sympathiek familierestaurant met een prachtig terras geworden.

De decoratie is van de hand van interieurarchitect Lionel Jadot, die het samenspel van de lijnen van het gebouw in zijn oude glorie herstelde. Le Pesage verwelkomt je graag om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de heerlijke keuken of en drink op de prachtig terras te hebben.

Uurooster

Donderdag : 12u00 tot 24u00

Vrijdag : 12u00 tot 24u00

Zaterdag : 12u00 tot 24u00

Zondag : 12u00 tot 22u00

 

Gesloten op Maandag – Dinsdag- Woensdag

Informatie en reservaties:

 

HET RESTAURANT VAN HET CLUB HOUSE

Le Club House du BDGC

Geniet van de gezellige en warme sfeer van het Club House-restaurant en beleef een aangename tijd in het DROHME Park. In het pas gerenoveerde restaurant kun je smullen van heerlijk traditionele kost.

Een aperitiefje, tapas, een broodje, een croque, een hamburger, een slaatje… Bij het Club House-restaurant kun je terecht om een kleine of grote honger te stillen! Na het slaan van een balletje, vóór een geleide wandeling, na een activiteit, …het restaurant verwelkomt je 7 dagen op 7, om je smaakpapillen te prikkelen.

Open 7 dagen/7

Informatie en reservaties:

Top

Blijf op de hoogte over DROHME