Restaurants

Neem een gastronomische break bij DROHME!

Lekker tafelen en wandelen in de frisse buitenlucht: een perfect huwelijk! DROHME verdubbelt bovendien je plezier met niet een, maar twee restaurants in een betoverende omgeving.

LE PESAGE

De zomer komt eraan…

En daarmee de lunches op het terras, de aperitiefjes met vrienden terwijl de kleintjes in de tuin spelen.

Tijdens dit seizoen heeft de Pesage de wens en de ambitie om u tevreden te stellen en van uw zomer een moment van plezier en gezelligheid te maken.

Zodra je de tuin binnenkomt, staat de tijd stil. Je weet wanneer je aankomt, maar nooit wanneer je weggaat. Voor een moment ben je op vakantie in je hoofdstad. U geniet van de laatste zonnestralen, liggend in een ligstoel, met een glas rosé in uw hand, in de groene omgeving van het Forêt de Soignes.

Sluit je ogen… Je bent er!

   

De tuin van de Waag zal u verrassen door de Brusselse stijl van dit historische gebouw dat ooit werd gebruikt om de jockeys te wegen voor de races op de renbaan van Boitsfort.

De decoratie is van de hand van interieurarchitect Lionel Jadot, die het samenspel van de lijnen van het gebouw in zijn oude glorie herstelde. Le Pesage verwelkomt je graag om gezellig te tafelen met familie of vrienden en te genieten van de heerlijke keuken of en drink op de prachtig terras te hebben.

Le Pesage verenigt ook ontspanning en networking en biedt u verschillende formules voor bedrijfsevenementen aangepast aan uw wensen en behoeften.

Uw restaurant gaat binnenkort open met een nieuw management!

Uurooster
te bevestigen

Informatie en reserveringen:
op dit moment via: events@woodpecker.family

 

HET RESTAURANT VAN HET CLUB HOUSE

Le Club House du BDGC

Geniet van de gezellige en warme sfeer van het Club House-restaurant en beleef een aangename tijd in het DROHME Park. In het pas gerenoveerde restaurant kun je smullen van heerlijk traditionele kost.

Van het traditionele menu tot de suggesties van de dag, u kunt ook genieten van heerlijke aperitieven, sandwiches, croques, salades…

Het restaurant van het Club House heeft iets om aan al uw wensen te voldoen, of u nu honger hebt of niet!

Kom ontspannen na of voor een paar ballen, een georganiseerde wandeling, een activiteit of een zakenlunch.

Het restaurant heet u welkom, om uw smaakpapillen te bevredigen

Open 7 dagen/7

Informatie en reservaties:

Telefoon: 02/793 02 60


Top

Blijf op de hoogte over DROHME