De club en het golfparcours maken integraal deel uit van de Sportruimte van het DROHME Park. Het 9-holes parcours blijft weliswaar voorbehouden voor mensen met een lidkaart van de golffederatie, maar de practice, de minigolf en het Club House-restaurant ontvangen bezoekers met open armen.

Het Club House heeft een moderne vergaderruimte die volledig kan worden afgescheiden. Een ideale plek voor voorbereidingen, presentaties, vergaderingen.

Het restaurant Club House

Een koffie, een aperitiefje, een broodje, een snack of een stevige broodjeslunch… Bij restaurant Club House kun je terecht om een kleine of grote honger te stillen, terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de green! Na een golfpartijtje of voor een wandeling, na een activiteit, … het restaurant is 7 dagen op 7 open.

Info en reservaties:
www.bdgc.be

Ecologisch verantwoord golfen

BDGC Golf Club Eco Certification

De golfclub draagt het respect voor het milieu hoog in het vaandel. Daarom kreeg ze in september 2018 het internationaal erkende ecogolflabel, GEO Certified®. Het is een beloning voor het duurzaam beheer van de site en de bescherming van het milieu.

En morgen?

De Brussels DROHME Golf Club blijft dus een speelveld voor golfers, maar gooit de deuren ook open voor het grote publiek. Er worden aanpassingen voorzien om de club en haar omgeving nog mooier te maken:

  • Op korte termijn wordt geïnvesteerd in machines, beschermingsnetten en kleedkamers.
  • Het golfterrein wordt heringericht. Het parcours van 9 holes blijft behouden, maar 2 holes worden verplaatst. Zo kunnen de sport- en speelruimte verder ontwikkeld worden.
Meer info:
www.bdgc.be

Top