We zijn blij u te kunnen laten weten dat dankzij onze energieke partners, het Gokdorp steeds meer tot leven komt.

Er zijn verschillende activiteiten opgezet, komt u gerust langs om ze te komen ontdekken :

 

o DE CERAMIEK STUDIO

Het keramiekatelier geeft een serie workshops en cursussen voor volwassenen en kinderen, voor alle niveaus, geleid door gerenommeerde keramiek docenten op een unieke locatie in Brussel.

Door met de klei te werken, kunt u uw hoofd leegmaken en u concentreren op het huidige moment.

Ceramiek Studio geeft u de mogelijkheid om u dagelijkse benodigdheden met u eigen handen te maken, of het nu op de pottenbakkersschijf is of bij het modelleren.

We raden je aan tijd voor jezelf te nemen en uw creativiteit te ontwikkelen.

www.ceramicstudio.be

 

o VANELO

Vanelo is een bedrijf dat een compleet concept van diensten ontwikkelt rond mobiliteit, gezondheid, welzijn en sociaal (mensen met beperkte mobiliteit en intergenerationele dimensie), lokaal en koolstofvrij. Ons concept van mobiliteit en welzijn is gewijd aan rusthuizen / seniorenresidenties, recreatief centrum, toeristische locaties, evenementen en andere. Wij organiseren het onderhoud maar ook het onderhoud van elektrische scooters aan thuis, essentieel voor het goed functioneren van het concept.

Daarnaast verhuren we binnen het Drohme Park alle soorten fietsen (City e-bike, VTC e-bike, mountainbike e-bike) per uur, dagdeel, weekend of zelfs de hele week.

www.vanelo.eu

 

o DE BRUSSELSE ROCKSCHOOL

De Brussels Rock School is een verhaal van passie, vriendelijkheid, leren, delen, een goed humeur en natuurlijk rock ’n roll!

In tegenstelling tot traditionele benaderingen, die eerst technische beheersing van je instrument vereisen, of zelfs muziektheorie, bieden wij een gemakkelijke en leuke benadering, die snelle toegang geeft tot het plezier van spelen en landschappelijke expressie en artistiek.

www.brusselsrockschool.com

 

o DE SCHILDERWORKSHOP

Van figuratief naar abstractie en vice versa, of hoe je elke herkenning doorbreekt;  passie voor schilderen gaat verder dan de grenzen van het doek.

Als veelvoudig kunstenaar nodigt Dolores Bordon je uit om ruimte te laten voor kleur en verbeelding.

www.dolores-bordon.be

 

o YOGA

Emily von Sydow biedt elke woensdag van 18:00 tot 19:00 uur yoga voor alle niveaus in het Hippodrome.

Yogaleraar voor ongeveer 10 jaar in de Iyengar-traditie.

Voor meer details.

+32475818624

yogashraddha1@gmail.com