Datum
29 Apr 2017 - 30 Apr 2017
Prijs
Gratuit

Op 29 en 30 april biedt DROHME u een ludiek weekend aan rond het thema mobiliteit.

DROHME lanceert Think, een jaarlijks terugkerend event rond duurzame ontwikkeling en nieuwe economieën in België en daarbuiten.

Deze eerste editie van Think staat in het teken van mobiliteit !

Een actueel thema dat ons allen rechtstreeks aanbelangt. Mobiliteit vormt een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, en hoewel de auto nog altijd het meest gebruikte vervoermiddel in België is, staat er heel wat te veranderen afgaande op de talrijke publieke en privé-initiatieven.

Think Mobility, proef de ervaring!

Think Mobility nodigt u uit op dit ludieke event waar u met het hele gezin de nieuwste trends in de huidige en toekomstige transportmiddelen kunt ontdekken.

En waar kan dit beter plaatsvinden dan in de voormalige hippodroom van Ukkel-Bosvoorde, die vandaag wordt getransformeerd tot een innovatief recreatiepark voor sport, cultuur, natuur, vorming en ontspanning. Een voor iedereen toegankelijke site die inzet op milieuvriendelijke oplossingen.

Kom de transportmiddelen op één, twee, drie of vier wielen uittesten en maak kennis met de nieuwe, praktische oplossingen die onze dagelijkse verplaatsingen nu en in de toekomst zullen vereenvoudigen. Een gedroomde kans om een eenwieler uit te proberen, in een elektrische auto te rijden, inlichtingen in te winnen over carpooling of zelfs uw kind een ponytochtje te laten maken.

Dit gezellige weekend is een opportuniteit om een breed en duurzaam debat in Brussel te verankeren en om persoonlijk en in gezinsverband informatie in te winnen.

>>Programma<<

Praktische informatie:

  • Zaterdag 29 april van 10 tot 18 u
  • Zondag 30 april van 10 tot 18 u

Vrije toegang

 

Ingang:

Voetgangers:

Gokdorp – Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde

Terhulpsesteenweg 53 – 1180 Ukkel.

Auto’s:

Via de grote parking: Terhulpsesteenweg 51 – 1180 Ukkel, tegenover nr. 114