Brussels DROHME Golf Club

Op een ecologisch verantwoorde manier biedt de Brussels Drohme Gold Club een 9-holes parcours en een clubhuis aan om te eten en te ontspannen.

Voor meer informatie over de lessen, stages, het activiteitenprogramma en restaurant van Brussels Drohme Gold Club, neem een kijkje op www.bdgc.be.

EEN STEDELIJKE GOLFCLUB IN HET MIDDEN VAN DE NATUUR

De Brussels Drohme Golf Club maakt integraal deel uit van de Sportruimte van het DROHME Park. Ze verwelkomt golfspelers uit de stad in een feeëriek kader. De club beschikt over een 9-holes parcours en een Club House en heeft al 30 jaar ervaring.

De leden en bezoekers houden van de ideale ligging midden in de legendarische paardenrenbaan en van de historische gebouwen uit een inspirerend verleden. Maar ze komen ook voor de golfacademie en haar uitstekende professionele golfleraars, of voor haar gezellige en warme sfeer en het respect en de authenticiteit die er heersen. En dat alles op een ongelooflijke locatie, een groene oase in hartje Brussel. Rustig en gemakkelijk bereikbaar. Zeer dichtbij en toch een verademing.

DE BRUSSELS DROHME GOLF CLUB, GEO CERTIFIED®

BDGC Golf Club Eco Certification

In september 2018 ontving de club het internationale ecogolflabel, GEO Certified®, als erkenning voor haar inzet voor natuurbehoud en haar inspanningen op het vlak van een duurzaam commercieel beheer van de site.

GEO Certified® is een internationaal erkende accreditatie, toegekend door een onafhankelijke controleur en uitgereikt door GEO (Golf Environment Organization), een internationale vzw die de golfsector helpt om duurzaam sporten te stimuleren.

De Brussels Drohme Golf Club en het Drohme Park blijven in de toekomst de nodige inspanningen doen om dit label te behouden.

Wil je meer informatie over de duurzame werking van de Brussels Drohme Golf Club en het volledig verslag over het label? Neem dan een kijkje op sustainable.golf.


Top

Blijf op de hoogte over DROHME