Brussels DROHME Golf Club

Golf spelen op een unieke locatie in de stad

Een 9-holes parcours en een gezellig clubhuis te midden van de renbaan: de Brussels DROHME Golf Club verwelkomt stedelijke golfspelers op een uitzonderlijke locatie.

Het beheer van de club en van het golfparcours werd door DROHME overgenomen en maakt integraal deel uit van de sportpool van het park.

Een erkende club met een professionele aanpak en een aangename sfeer

De Brussels DROHME Golf Club heeft al 30 jaar ervaring. Zijn leden en bezoekers komen er naartoe voor zijn ideale ligging midden in de legendarische paardenrenbaan en zijn historische gebouwen uit een inspirerend verleden. Maar ook voor zijn golfacademie en zijn uitstekende professionele golfleraars. Of zijn gezellige en warme sfeer. En het respect en de authenticiteit die er heersen.

Dit alles op een ongelooflijke locatie, een groene oase in hartje Brussel. Rustig en gemakkelijk bereikbaar. Zeer dichtbij. Een verademing.

 

Met respect voor het milieu

Eén van de doelstellingen van de golfclub is om tegen begin 2018 het ‘eco-golf’ label te behalen. Dit wordt door de Golf Environment Organization (GEO) uitgereikt, een officiële controle- en certificerende instantie.

Voor het duurzaam beheer van de groene ruimtes van de Brussels DROHME Golf Club worden niet vervuilende technieken gebruikt die de biodiversiteit van planten en dieren bevorderen, de bodemactiviteit stimuleren en water- en energiezuinig zijn. Dit duurzame beheer gaat zelfs nog een stapje verder door planten op een milieuvriendelijke wijze te verzorgen.

Meer info?

Neem een kijkje op de website van de BDGC.


Top

Blijf op de hoogte over DROHME