De heropleving van een kroonjuweel en een natuurlijk pareltje

DROHME, een bruisend park op de drempel van het Zoniënwoud, combineert een boeiende voorgeschiedenis met een mooie toekomstvisie. DROHME wil een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen, een ideale plek om te onthaasten.

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

L'ancien anneau de course à Drohme

Vandaag kun je al wandelen, hardlopen of joggen op de voormalige renbaan, lekker eten in een van onze restaurants of je swing oefenen op de green van de Brussels Drohme Golf Club!

Raadpleeg onze kalender voor het activiteitenprogramma!