De heropleving van een natuur- en erfgoedparel

In DROHME, gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, heeft iedereen toegang tot een bruisend recreatiepark met een boeiende voorgeschiedenis, een plek die aanzet tot ontmoetingen en onthaasting.

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) bruist de plek als nooit tevoren.

Met zijn 32 hectare ongerepte natuur aan de rand van het Zoniënwoud pakt DROHME op de site van de Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde uit met een nieuw soort recreatief en ontspanningspark voor jong en oud, waarbij bijzonder veel aandacht wordt besteed aan natuur en architecturaal erfgoed.

L'ancien anneau de course à Drohme

Vandaag kun je al wandelen of joggen op de voormalige renbaan, lekker eten in onze twee restaurants, je swing oefenen op de green van de Brussels DROHME Golf Club en genieten van de activiteiten die worden georganiseerd. Ontdek het actuele programma op onze pagina Agenda.