Het Gokdorp

o DE CERAMIC STUDIO
De Ceramic Studio is een reeks workshops en cursussen voor volwassenen en kinderen, voor alle niveaus, geleid door gerenommeerde ceramisten in een unieke locatie in Brussel.
Werken met klei stelt je in staat je geest leeg te maken en je te concentreren op het huidige moment.
Ceramic biedt u de mogelijkheid om met uw eigen handen essentiële voorwerpen voor alledaags gebruik te maken, hetzij op de pottenbakkersschijf, hetzij in boetseren.
Wij bieden u de mogelijkheid om tijd voor uzelf te nemen, en uw creativiteit te ontwikkelen.

www.ceramicstudio.be

o VANELO
Vanelo is een bedrijf dat een compleet concept van diensten ontwikkelt rond mobiliteit, gezondheid, welzijn en sociaal (mensen met beperkte mobiliteit en intergenerationele dimensie), lokaal en zero carbon. Ons mobiliteits- en welzijnsconcept is gewijd aan verpleeghuizen/seniorenwoningen, vrijetijdscentra, toeristische locaties, evenementen en andere. Wij organiseren het onderhoud en de nazicht van de elektrische scooters aan huis, wat essentieel is voor de goede werking van het concept.
Daarnaast verhuren wij bij Drohme Park alle soorten fietsen (elektrische stadsfietsen, elektrische mountainbikes) per uur, halve dag, weekend of zelfs de hele week.

www.vanelo.eu

o BRUSSELS ROCK SCHOOL
De Brussels Rock School is een verhaal van passie, welwillendheid, leren, delen, goed humeur en natuurlijk rock ’n roll!
In tegenstelling tot traditionele benaderingen, die eerst technische beheersing van het instrument vereisen, of zelfs muziektheorie, bieden wij een gemakkelijke en leuke aanpak, waardoor je snel toegang krijgt tot het plezier van het spelen en jezelf uit te drukken op het podium en artistiek.
Bij ons leer je, zelfs als je nog nooit een instrument hebt bespeeld, muziek spelen in een groep, vanaf de allereerste sessie!

www.brusselsrockschool.com

o LES ARTISANS CIRIERS BRUXELLOIS

Annette & Manu maken handgemaakte waskaarsen – een creatief en lichtgevend ambacht.

Hun prachtige objecten baden ruimtes in een zacht, rustgevend licht.

U vindt er unieke stukken op maat voor alle gelegenheden: om uw interieur of tuin te verfraaien, als geschenk, om spa’s en kantoren te versieren, en om feestelijke decoraties te creëren voor bruiloften en partijen…

Wil je je eigen maken?

Ze bieden workshops voor volwassenen en kinderen, organiseren kinderfeestjes en teambuildings voor maximaal 25 personen – en dat alles in het delen van hun passie!

www.lesartisansciriersbruxellois.be

o YOGA

Emily von Sydow biedt elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur yoga voor alle niveaus aan in het Hippodroom.
Ze geeft al ongeveer 10 jaar yogales in de Iyengar traditie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

+32475818624

yogashraddha1@gmail.com

o PRIME SPORT COACHING

Lucas en Gauthier, zijn 2 partners die Prime Sport Coaching hebben gelanceerd in 2020.

Beiden hebben een bachelordiploma in lichamelijke opvoeding en een masterdiploma in lichamelijke opvoeding. De ene is meer gericht op sportmanagement en de andere op de laboratoriumanalyse van atleten. Hierdoor kunnen zij elkaar aanvullen en een dienstverlening van hoge kwaliteit bieden.

Zij bieden persoonlijke trainingssessies met een programma op maat (1 tot 4 personen) en groepstrainingen om te profiteren van het pack-effect (5 tot 8 personen).

Een kamer zal klaar zijn om u te ontvangen, evenals een buitenruimte, die aangenaam is wanneer het weer en de temperaturen milder zijn.

– Website: primesportcoaching.com

– Telefoon: 0498/21.74.00

– Instagram & Facebook: prime_sport_coaching

– Mail: primesportcoaching@gmail.com

o LE BON CHIEN

Hondenschool, Manon en Alain bieden cursussen aan om de basis van gehoorzaamheid aan te leren voor een relatie van respect, vertrouwen en wederzijds luisteren.

Informatie en reservering:
0470 /18.86.03
info@lebonchien.brussels